МОЖЕМ ЛИ ДА ВИ ПОМОГНЕМ?

В СЕКЦИЯТА СА ПОМЕСТЕНИ САМО НАЙ-ПОПУЛЯРНИТЕ ВЪПРОСИ ОТ ПОТРЕБИТЕЛИ И ТЕХНИТЕ ОТГОВОРИ

 Ако все още не можете да откриете отговор на своето питане, потърсете в Информационния шопинг портал HELPDESK» Или използвайте плаващата иконка HELP вдясно, за да се свържете с нас!

  Какво е Обща поръчка?

  Виж как работи

  Социален метод на онлайн шопинг, при който няколко потребители обединяват своите индивидуални поръчки към един и същи онлайн бутик в една обща групова поръчка. Имате възможността да изберете между следните групи: Поръчка от 3ма, 5ма или 10 човека, или да изберете Индивидуална поръчка.

  BoutiqSociall е първото място онлайн, където можете да се самоорганизирате и да вземете участие в общи поръчки към различни чуждестранни онлайн бутици.  При това всичко става съвсем лесно с едно натискане на бутона „Обща поръчка„. След това извършвате разплащането в безопасния панел на Paypal, като натиснете бутона Продължаване към Paypal.

  Още нещо, BoutiqSociall  не е магазин, а социална шопинг платформа, затова предлагаме тази услуга безплатно за всички свои регистрирани потребители, без такси или комисионни за организирането, реализирането и разпределянето на поръчките, както и освобождаването им от митници и заплащане на дължимия данък. Така действително имате възможността да пазарувате по-евтино от чуждестранните бутици и да минимизирате разходите по доставка и спедиция.

  Ние ви даваме възможност да:

  Участвате в колкото желаете  на брой поръчки;  Поръчвате по-евтино от всички бутици, с които си партнираме;  Без риск и без комисионна за организирането; Избирате дата, до която желаете да изчакате набирането на хора в групата ви; Възможност за избор при неуспех на групата – сами решавате още по време на поръчването, какво да стане с парите ви след това: връщане обратно цялата сума, индивидуална поръчка или обръщане на сумата в BS клубни точки за използване по-късно;  Организирате поръчки съвместно с приятели като използвате инструментите за улеснено споделяне в социалните мрежи;

  Нашият екип ще продължава да се старае да ви бъде наистина полезен! Полагаме усилия да отговаряме максимално бързо на всички ваши запитвания, затова ви молим да имате търпение. Със сигурност ще ви отговорим в най-краткия възможен срок!

  Предимства и недостатъци

  ИНФОРМИРАЙ СЕ ДОБРЕ ЗА ПРЕДИМСТВАТА И НЕДОСТАТЪЦИТЕ НА ТОЗИ МЕТОД

  Какви са предимствата?

  Общата поръчка ви дава възможност за:

   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО БЪЛГАРИЯ – Повечето бутици предлагат възможността за безплатна доставка над определена сума. Групирайки поръчките ви до по-голяма сума, ние получаваме стоките ви до нашия офис с промоционалните условия доставка на бутика. След това от офиса ни в България стоките ви се доставят с Еконт за ваша сметка (= 4лв.). Можете да проследите къде се намира стоката ви на страницата на количката Виж Калкулатора на Еконт  МНОГО ДРУГИ ПРЕДИМСТВА

  Безплатна доставка

  С изключение на няколко бутици, които не предлагат тази опция. Виж кои на тази страница 

  Връщане на стоки

  Връщане на стоките според условията на бутиците, но трябва да ни уведомите веднага след получаване, за да заявим желанието ви в рамките на указания срок!

  Услугата е безплатна

  Сайтът не само организира и преопакова поръчките, но и освобождава стоките от митници и заплаща ДДС вместо вас

  Кореспонденция

  Е-mail за всеки етап на поръчката

  Всичко друго

  Отзивчив и приятелски екип, готов да ви съдейства бързо за допълнителна информация!

  Без риск

  Връщаме ви цялата сума при неосъществена поръчка! Получавате e-mail за отказ на поръчката и цялата заплатена от вас сума (**без таксата на Paypal).

  КУПОНИ И ОТСТЪПКИ - ДА!

  Може да приложите своите купони за промоции и отстъпки към своята поръчка.

  Какви са недостатъците?

  Обърнете внимание на недостатъците на този метод на пазаруване:

   ВРЕМЕ – Времето за чакане на продуктите се увеличава. Ние ограничаваме срока за събиране на желаещи за поръчка до 10 дни. Това е максималното допустимото време за забавяне на поръчката;  РИСК ПРОДУКТЪТ ДА ИЗЧЕЗНЕ- Не препоръчваме да използвате метода за продукти на изчерпване или единични бройки;

   РИСК ПОРЪЧКАТА ДА НЕ СЕ РЕАЛИЗИРА – Винаги има риск поръчката ви да не се реализира изобщо поради липса на нужния минимален бр.хора.

  Други въпроси на потребители

  Искам да закупя стоката веднага без да чакам

  Разбираме ви напълно, не винаги ни се иска да сме пестеливи, особено когато сме се влюбили в някоя страхотна онлайн находка. В BoutiqSociall можете да закупите всеки продукт самостоятелно  с бутона „Купи директно“, който ви води директно на страницата на продукта в бутика. В този случай не можете да следите доставянето на стоката чрез BoutiqSociall, ни все пак можете да разчитате на нас за съдействие при проблем с този бутик.

  Какво трябва да направя, за да участвам в Обща поръчка?

  Просто натиснете бутона „Обща поръчка“ на страницата на продукта и заплатете (депозирате цялата сума). После изчаквате да ви уведомим, когато се събере нужния брой хора, но не по-късно от 10 дни. А ако не се съберат? Ако не се съберат, ви връщаме цялата сума, която можете да използвате отново за каквото пожелаете.

  В кои бутици мога да пазарувам с този метод?

  Можете да се включите в обща поръчка към всеки един бутик в платформата или да предложите да включим вашия любим чужд онлайн бутик тук.

  Не се ли забавя много поръчката ми?

  Времето за поръчката ви зависи от броя желяещи към всеки един бутик, но допълнителното време за чакане до реализиране на поръчката ви винаги е не повече от 10 дни. Можете да реализирате поръчката си много бързо, ако споделите с други приятели и ги поканите да участват.

  Какво ще стане, ако не се съберат достатъчен брой хора?

  Ако не се събере указания минимално необходим брой хора в срок, който вие сами сте избрали, поръчката се счита за неуспешна и ще бъде анулирана. Ще се съобразим с опцията, която сте ни посочили при поръчка и ще преминем съответно към : връщане на парите ви, нова индивидуална поръчка на продуктите или ще ви начислим сумата в точки и ще я добавим към профила ви. Възстановяването на цялата сума става в същия или най-късно на следващия работен ден, , но с изключение на таксата, удържана от Paypal при вашето разплащане. (в размер на 3,4 % от разплащането.)

  Можете да участвате в колкото желаете на брой поръчки едновременно. Можете да ни напишете съобщение заедно с поръчката си, ако имате и други изисквания, както и да ни попитате Онлайн по всяко време с бутона Live Chat

  Как да се включа в обща поръчка чрез платформата?

  С 4 ЛЕСНИ СТЪПКИ:

  Стъпка 1? - Изберете и Заплатете

  1. Изберете продукти. Те могат да бъдат от един или от различни бутици. Във втория случай ще се включите едновременно в 2 или повече общи поръчки, които трябва да следите поотделно. Натиснете бутона „Обща поръчка„. В допълнителни бележки към поръчката си можете да посочите размер, цвят, стоковия No на продукта(SKU) и други детайли. Извършете Разплащането в безопасния панел на Paypal, като натиснете бутона Продължаване към Paypal.

  *Забележка: Доставката от нашия офис в България до дома ви се заплаща на място на куриера на Еконт и е 4лв, освен ако не сте спечелили безплатна доставка. Международната доставка при този метод на пазаруване за повечето бутици е БЕЗПЛАТНА или МНОГО ПО-ЕВТИНА от стандартната!

  Стъпка 2?- Споделете

  2. Изчаквате да се събере нужния брой желаещи за поръчка, според избрана група – 3,5 или 10.. Можете да проверите специфични детайли за всеки бутик на тази страница: Вж. Актуален График. Стандартния период за пускане на поръчки е на всеки 10 дни, т.е. на всяка от посочените дати: 1ви, 11 и 21 от месеца, или до събиране на нужния бр.желаещи, както в рамките на посочения от вас срок по време на поръчването. *Внимание! Boutiq Sociall запазва правото да промени датите за определени бутици по всяко време, затова не забравяйте внимателно да проследите Графика на поръчки за всеки бутик! Можете да се възползвате от всички инструменти за споделяне в BoutiqSociall и да разпространявате мълвата в социалните мрежи, за да сме ви максимално полезни като платформа.

  Стъпка 3? - Събрана поръчка

  3. При успешна поръчка: Ние ще се свържем с вас в същия ден и ще ви уведомим за заявяването на поръчката към бутика. Ще кореспондираме с вас с информация и на всеки от следващите Етапи на пристигане на поръчката към вас (Пристигане в България, Освобождаване от митници, Преопаковане и изпращане с български куриер до дома ви).

  Стъпка 4? - Неуспешно събрана поръчка

  4. При неуспешна поръчка: Ако до 10 дни не се събере изискуемия брой желаещи/сума, ще получите e-mail, с който заявяваме Прекратяване на поръчката. Връщането на цялата сума, която сте заплатили се извършва в същия ден или най-късно на следващия работен ден. От сумата се приспада единствено таксата, удържана от Paypal при разплащането в размер на 3.4%! Повече за таксуването на Paypal тук

  Как мога да спестя от доставка?

  ПРИ ПОРЪЧКА НА СТОКИ ЧРЕЗ „ОБЩА ПОРЪЧКА“ В ПЛАТФОРМАТА

  В BoutiqSociall разполагате с пълна свобода как да поръчвате! Имате възможност да купите стоките директно от бутика или да вземете участие в Обща поръчка, като поръчате чрез платформата.

  Методът „Обща поръчка“ е безплатна услуга за потребителите на BoutiqSociall, с която спестявате от международната доставка до България (доставката до НАШИЯТ ОФИС в гр. Пловдив), като групирате поръчката си с други потребители и поделяте с тях разходите по доставката (разделя се на броя на групата). От офиса ни в България до врата засега стоките ви се доставят с Еконт Експрес за ваша сметка = 4лв.. Можете да проследите къде се намира стоката ви на страницата на количката Виж Проследяване на пратка

  В много случаи за големи поръчки международната доставка е безплатна, в други случаи си поделяте сумата с другите участници в поръчката. Повечето бутици предлагат опцията „Безплатна доставка над опред. сума на поръчката“ Групирайки поръчките BoutiqSociall ви ги доставя винаги при най-изгодните условия на доставка (преференциални според количеството)

  Доставката от нашия офис в гр.Пловдив до адреса ви се извършва с Еконт Експрес при техните условия и цени. Заплаща се от вас при получаване на стоките. Можете да проследите къде се намира стоката ви на страницата на количката Виж Калкулатора на Еконт

  Колко време отнема доставката с Обща поръчка?

  Времето за доставка, разбира се, ще бъде различно за всеки бутик. Можете да видите подробно описание по бутици на тази страница. Можете също да го изчислите сами в следната последователност: 1. Време за събиране на желаещи за поръчка – около 10дни или по-рано; 2. Време за обработка: веднага; 3. Време за доставка на стоките до нашия офис – различно (средно между 1-10дни); 4. Време за доставка от офиса ни до вашия дом – 1 ден (с куриер на Еконт Експрес);

  Колко точно ще ми струва?

  Цената на доставката отново разделяме на 2 компонента: международната до офиса ни и транспортирането в България. 1. Международната доставка варира според бутика: може да бъде напълно безплатна или поделена. Заплаща се при поръчка с Paypal панела в BoutiqSociall. Можете да видите точните суми за всеки бутик на тази страница. 2.Доставка в България: В момента все още трябва да доплатите сумата за доставка от Офиса ни (гр. Пловдив) до дома ви, но работим по въпроса тя също да бъде безплатна за всички наши любими потребители, така че очаквайте скоро да ви зарадваме! Можете да изчислите точната сума тук.

  Мога ли да следя поръчката си?

  Да, можете да следите съвсем лесно всеки етап от своя профил. Получавате също подробна кореспонденция за поръчката си. При въпроси и притеснения, можете също да ни пишете.

  Мога ли да върна стоката при метода ``Обща поръчка``?

  ИНСТРУКЦИИ ПРИ ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ ЗАКУПЕНИ ЧРЕЗ ПЛАТФОРМАТА:

  Да, можете да се възползвате от тази възможност!

  Въпреки известното забавяне при получаване на стоката при метода на Обща поръчка, вие все още разполагате с време за връщането й при желание от ваша страна.

  Всеки бутик разрешава Връщането на стоки при различни условия, които са изредени на страницата на всеки продукт в BoutiqSociall или на официалните страници на бутиците.

  При използване на метода Обща поръчка поради известното забавяне за най-сигурно препоръчваме ВИНАГИ да следвате следните стъпки:

  1. Веднага след получаване премерете стоката. Огледайте я добре и преценете дали отговаря на размер, цвят и качество, на очакванията ви и на етикета. Куриерът ще ви изчака, докато премерите стоката!

  2.  При наличие на несъответствие ВЕДНАГА или при първа възможност се свържете с нас. Ние ще заявим Връщането към бутика още на същия ден.

  3. Приложете към писмото си подробно описание на причините, поради които желаете Връщането на стоката.

  4.Запознайте се добре с индивидуално посочените Условия на връщане на бутицитеМакар възможността за Връщане на стоки да е дадена на онлайн потребителите в световен мащаб, независимо от класата и репутацията на онлайн магазина, не винаги е гарантирано, че ще получите също компенсация за цялата сума, която сте заплатили. (Или казано по друг начин, връщането на стоката не означава автоматично връщане на парите ви, при условие че тя не отговаря на специфичните критерии, определени от дадения бутик на неговия сайт и поместени на индивидуалната страница на всеки продукт в BoutiqSociall!)**

  **Забележка: Всеки бутик прилага различни критерии и изисквания, които се постарахме да опишем максимално коректно и подробно на индивидуалната страницата на продукта, в графа "Основна информация"".

  3. След като заявим Връщането на стоката от ваше име, ние ви пренасочваме и цялата кореспонденция по вашия случай, като вие ще получите съответно всички инструкции как да опаковате стоката и на кой адрес да я изпратите.

  Трябва ли да си открия на сметка в Paypal?

  ДА, ВСИЧКИ РАЗПЛАЩАНИЯ И КОМПЕНСАЦИИ В ПЛАТФОРМАТА СЕ ИЗВЪРШАТ С PAYPAL

  Разплащанията в Boutiq Sociall  засега се извършват само чрез Paypal, които предлагат най-лесния и удобен начин за връщане на суми обратно към нашите потребители. Комисионната oт 3,4%, която заплащате се удържа директно от Paypal по време на разплащането. Затова тя НЕ подлежи на компенсация при неуспешна поръчка!

  Ако желаете да се включите в Обща поръчка, моля следвайте стъпки, посочени в следната статия:  Как да открия сметка в Paypal?

  Повече за таксуването на Paypal тук

  Какви са предимствата?

  Общата поръчка ви дава възможност за:

   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО БЪЛГАРИЯ – Повечето бутици предлагат възможността за безплатна доставка над определена сума. Групирайки поръчките ви до по-голяма сума, ние получаваме стоките ви до нашия офис с промоционалните условия доставка на бутика. След това от офиса ни в България стоките ви се доставят с Еконт за ваша сметка (= 4лв.). Можете да проследите къде се намира стоката ви на страницата на количката Виж Калкулатора на Еконт  МНОГО ДРУГИ ПРЕДИМСТВА

  Безплатна доставка

  С изключение на няколко бутици, които не предлагат тази опция. Виж кои на тази страница 

  Връщане на стоки

  Връщане на стоките според условията на бутиците, но трябва да ни уведомите веднага след получаване, за да заявим желанието ви в рамките на указания срок!

  Услугата е безплатна

  Сайтът не само организира и преопакова поръчките, но и освобождава стоките от митници и заплаща ДДС вместо вас

  Кореспонденция

  Е-mail за всеки етап на поръчката

  Всичко друго

  Отзивчив и приятелски екип, готов да ви съдейства бързо за допълнителна информация!

  Без риск

  Връщаме ви цялата сума при неосъществена поръчка! Получавате e-mail за отказ на поръчката и цялата заплатена от вас сума (**без таксата на Paypal).

  КУПОНИ И ОТСТЪПКИ - ДА!

  Може да приложите своите купони за промоции и отстъпки към своята поръчка.

  Какви са недостатъците?

  Обърнете внимание на недостатъците на този метод на пазаруване:

   ВРЕМЕ – Времето за чакане на продуктите се увеличава. Ние ограничаваме срока за събиране на желаещи за поръчка до 10 дни. Това е максималното допустимото време за забавяне на поръчката;  РИСК ПРОДУКТЪТ ДА ИЗЧЕЗНЕ- Не препоръчваме да използвате метода за продукти на изчерпване или единични бройки;

   РИСК ПОРЪЧКАТА ДА НЕ СЕ РЕАЛИЗИРА – Винаги има риск поръчката ви да не се реализира изобщо поради липса на нужния минимален бр.хора.

  Други въпроси на потребители

  Искам да закупя стоката веднага без да чакам

  Разбираме ви напълно, не винаги ни се иска да сме пестеливи, особено когато сме се влюбили в някоя страхотна онлайн находка. В BoutiqSociall можете да закупите всеки продукт самостоятелно  с бутона „Купи директно“, който ви води директно на страницата на продукта в бутика. В този случай не можете да следите доставянето на стоката чрез BoutiqSociall, ни все пак можете да разчитате на нас за съдействие при проблем с този бутик.

  Какво трябва да направя, за да участвам в Обща поръчка?

  Просто натиснете бутона „Обща поръчка“ на страницата на продукта и заплатете (депозирате цялата сума). После изчаквате да ви уведомим, когато се събере нужния брой хора, но не по-късно от 10 дни. А ако не се съберат? Ако не се съберат, ви връщаме цялата сума, която можете да използвате отново за каквото пожелаете.

  В кои бутици мога да пазарувам с този метод?

  Можете да се включите в обща поръчка към всеки един бутик в платформата или да предложите да включим вашия любим чужд онлайн бутик тук.

  Не се ли забавя много поръчката ми?

  Времето за поръчката ви зависи от броя желяещи към всеки един бутик, но допълнителното време за чакане до реализиране на поръчката ви винаги е не повече от 10 дни. Можете да реализирате поръчката си много бързо, ако споделите с други приятели и ги поканите да участват.

  Какво ще стане, ако не се съберат достатъчен брой хора?

  Ако не се събере указания минимално необходим брой хора в срок, който вие сами сте избрали, поръчката се счита за неуспешна и ще бъде анулирана. Ще се съобразим с опцията, която сте ни посочили при поръчка и ще преминем съответно към : връщане на парите ви, нова индивидуална поръчка на продуктите или ще ви начислим сумата в точки и ще я добавим към профила ви. Възстановяването на цялата сума става в същия или най-късно на следващия работен ден, , но с изключение на таксата, удържана от Paypal при вашето разплащане. (в размер на 3,4 % от разплащането.)

  Можете да участвате в колкото желаете на брой поръчки едновременно. Можете да ни напишете съобщение заедно с поръчката си, ако имате и други изисквания, както и да ни попитате Онлайн по всяко време с бутона Live Chat

  Грижа за потребителите

   BoutiqSociall се надява да бъде максимално полезно и безопасно място за своите потребители, като също така ви дава много допълнителна информация и съвети при онлайн пазаруване.