Как да открия сметка в Paypal?

Създаване на профил лесно и бързо

Разплащанията в Boutiq Sociall  засега се извършват само чрез Paypal, тъй като те предлагат най-лесния и удобен начин за връщане на суми и компенсации на потребители онлайн към момента. Комисионната, която заплащате при разплащане се удържа директно от Paypal веднага след като натиснете бутона Order (Плащане). Затова тази сума (ком. в размер на 3,4%) НЕ подлежи на компенсация при неуспешно организирана поръчка!
Ако желаете да се включите в Обща поръчка, трябва първо да имате собствена Paypal сметка, която можете да използвате също за разплащания в почти всички по-сериозни онлайн бутици и магазини.   Можете да създадете буквално за минути, следвайки следните лесни стъпки:
 

1. Преди регистрация в сайта на Paypal са ви необходими две неща: валиден e-mail адрес и банковата ви карта (Допустими варианти на банкови карти  за онлайн разплащания са единствено: Кредитна / Visa / Visa Electron / MasterCard).

2. Влезте в сайта и натиснете Sign up в горния десен ъгъл.Paypal-Step1

3.Натиснете бутона Get started отляво на екрана.

PayPal-Step2

4. Въведете вашите данни и парола, съдържаща – поне една главна буква и поне една цифра. Приемете условията и натиснете Agree and Create account.

5.Въведете кода, който виждате на екрана. Натиснете Continue.

6. Въведете данните от вашата карта. Картата може да е кредитна или обикновенаVisa. Ние ви препоръчваме като най-безопасен и сигурен вариант да изберете да извършвате разплащанията си онлайн с Виртуална Visa карта (За повече информация вж. офертата на Банка ДСК, напр.)Paypal-Step5

**Забележка: За предимствата при пазаруване с Virtual Visa можете да прочете на посочения линк и на място в Банка ДСК. Картата се издава за по-малко от седмица (обикн. 3-4 дни) и гарантира максимално безопасно пазаруване, тъй като се зарежда онлайн от вас само за текущата покупка, след което може да я оставите с нулев баланс по сметка. За издаване, трансфер на средства и поддръжка няма никакви такси!

Paypal-Step6

 

7. Готово! Сега трябва да влезнете с вашата нова парола и e-mail в профила си.

8. Последното нещо е да потвърдите своя e-mail.  Влявo – Confirm e-mail или влезте в пощата си и натиснете oранжевия бутон Activate account.
PayPal-Step8
Прекрасно! Ако сте следвали стъпките дотук вече имате активен профил и можете да извършите разплащането при поръчка също в платформата на Boutiq Sociall! При финализиране на поръчката ви ще бъдете препратени към защитения Paypal панел, където да заплатите с едно натискане на бутона Order.

ДРУГИ ЕКСТРИ

(**По желание можете да продължите с още няколко незадължителни стъпки!)

Можете да потвърдите картата си, ако желаете. Макар че това не е необходимо за разплащане и не носи други предимства, ние все пак ви посочваме стъпките как да го направите.

1. Вдясно в профила ви има 2 уведомления – за потвърждаване на банкова карта и за потвърждаване на e-mail адреса ви (което предполагаме вече трябва да сте направили дотук). Натиснете Link and confirm my debit or credit card.
PayPal-Step9
2.Ще видите съобщение, че в следващите 24-часа от картата ще ви прехвърлят към Paypal сметката ви 1,5€, за да потвърдят вашата карта. Можете да ги изтеглите или да ги използвате по-късно за пазаруване!

3. До 24 часа ще получите Отразената транзакция по банковата си сметка. За да потвърдите картата си, трябва да копирате кода, който ви е изпратил Paypal в Основанието към разплащането. Ако използвате Онлайн банкиране, можете сами да го намерите. Ако нямате, ще трябва да отидете в банката, където да го получите. Повечето банки са добре запознати с практиката и ще ви издадат банкова бележка с „номерчето за Paypal“.

4. След като го въведете в Paypal профила си, вашата карта е свързана и можете да се разплащате навсякъде в Интернет съвсем безопасно и без притеснения. Трябва да споменем още, че Paypal имат много механизми за защита на потребителите си, с което се превръщат в предпочитан метод най-вече за клиентски разплащания и покупки. Така че спокойствието ви и в Boutiq Sociall е гарантирано, а вие можете да се насладите изцяло на удоволствието от самото пазаруване!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.