За BoutiqSociall

BoutiqSociall – новият социален начин да откриеш онлайн модата, която харесваш!

Какво е BoutiqSociall ¿

BoutiqSociall е нов начин да откриеш нещата, които обичаш онлайн!
По пример на много други професионални социални мрежи, ние искаме да създадем мрежа на „професионалистите” в онлайн пазаруването. Събирателна точка за хора с интереси в областта на шопинга и новите модните тенденции – блогъри, дизайнери и всички други, които искат да се присъединят към един страхотен фен клуб за онлайн пазаруване и мода.
BoutiqSociall не е магазин. Това е социална шопинг мрежа за споделяне онлайн на мнения и опит, покупки, собствен стил и тоалети, информация за размери на стоки, репутация на бутици, купони и намаления, модни находки… Това e растяща платформа за всички, чиято страст е онлайн шопингът!

ПРОЗРАЧНОСТ И КОМУНИКАЦИЯ
Всеки има възможност да влияе със своето собствено мнение на останалите и да им бъде полезен. Свободата да сравняваш, обсъждаш и да си информиран какво купуваш и от къде е основно предимство на пазаруването онлайн. BoutiqSociall е една съвременна шопинг общност, в която това вече е възможно!

ПРЕДИ ВСИЧКО ПРИЯТЕЛИ
BoutiqSociall е продукт на екип, ентусиазиран да превърне в реалност малко щурата идея, българският потребител най-после да разполага с възможности за онлайн шопинг, отворен към света и без ограничения. Нашия малък екип работи с много хъс след всеки от успешните си проекти, обича да експериментира често, учи се бързо, прави някои грешки, след които става все по-мъдър…. И въобще наслаждаваме се на целия процес с огромно удоволствие, с което се надяваме да ви заразим. Радваме се на всяко нововъведение, което произвежда платформата, на всеки коментар и на всяка възможност за контакт с вас!

ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА РАСТЕМ
Стремително напред с много нови фенове, партньорства с бутици и активни шопинг потребители.

В какво вярваме ние ¿

АКО МОЖЕШ ДА СИ ПРЕДСТАВИШ НЕЩО, ЗНАЧИ МОЖЕШ ДА ГО НАПРАВИШ!
В BoutiqSociall eкспериментираме смело! Тук стремглаво поемаме риска и превръщаме проектите в реалност.

ШОПИНГЪТ Е УДОВОЛСТВИЕ!
Страхотните продукти печелят всички! И вие ли искате да можете да направите рационален избор сред повече бутици и оферти? Затова се стараем да показваме всичко това, което обичате и търсите на едно място. При нас ще намерите най-богатият постоянно растящ каталог от бутици, марки и дизайнери, заедно с мнения, безценен опит и съвети в онлайн шопинга, споделени от нашите потребители и приятели!

БЪДИ ПОЛЕЗЕН НА ВСИЧКИ
В BoutiqSociall ценим най-много идеите, които помагат на хората да пазаруват онлайн по-лесно и без грижи. Събираме екип от хора, посветени на това да бъдат полезни със своята енергия и ентусиазъм за работа, отворени са към новите знания и искат да са винаги информирани за новото и интересното.

Instagram

BoutiqSociall е нов начин да откриеш нещата, които обичаш онлайн!

Екип

добре, да се запознаем! Екипът ни в 4 щрихи:

Ентусиазиран

BoutiqSociall за нас е преди всичко идея, превърната в реалност, в която всеки ден влагаме много емоция!

Отдаден на работата

Екипът ни е изграден от умни и мотивирани хора, готови да вложат целия си потенциал в създаването и развиването на платформата.

Ориентиран към резултатите

BoutiqSociall поддържа идеята за офис от съвременен тип с максимално използване на виртуалните и онлайн технологии за синхронизиране на работата. Когато накуп се съберат динамични хора с желание за постигане на резултати, с усет към новите технологии и умение да приоритизират задачите си, нещата винаги се получават!

Медии

нашата страница за PR и комуникации:

BoutiqSociall в медиите

Ако желаете да напишете статия за нас, можете да се свържете се с нас на посочения e-mail !

Лого и банери

Свръжете се с нас

За въпроси и контакт с нас:
[email protected]

Последни публикации в Blogy

Следете ни

Вашият бизнес в BoutiqSociall

Красивото място за вашите продукти! Продавайте със стил и покажете класа!

BoutiQsociAll е растящ сайт-платформа за онлайн пазаруване, за момента най-вече в чуждестранни онлайн магазини и бутици. Много бихме искали да ангажираме българските онлайн търговци и се надяваме, че с разрастването на сайта ще спечелим интереса им.

Сайтът представя богата колекция от дрехи, обувки, аксесоари и други шопинг находки на всички известни марки. Посетителите ни са българи с навици в онлайн пазаруването, които търсят най-бързия и лесен начин да се ориентират в стил, цени и модели.
Тази платформа е чудесно място да достигнете до различни таргет групи – мъже, жени или модни блогъри. Това е мястото, което ще увеличи значително продажбите ви!

0
РЕГИСТРИРАНИ ЧЛЕНОВЕ
0
ЛВ. ИЗЛИШЕН РАЗХОД ЗА РЕКЛАМА
0
% ОТ МЛАДИТЕ ЖЕНИ В БЪЛГАРИЯ ИМАТ СТРАСТ КЪМ ОНЛАЙН ПАЗАРУВАНЕТО

Възможности за партньорства и реклама

Ние ви предлагаме:

√ Промоционални игри и конкурси за регистрирани потребители всеки месец; Станете спонсор на кампания и получете собствена страница, банери и изцяло организирана промоция безплатно!

√ Есктра възможности: Стандартна реклама с Банери и рекламни полета (три възможности): Front – Page Background – 2000х900; Front- Featured – намаления и отстъпки – 300х190 – банер; Page sidebar – 300х(до 600) – банер в странично меню за избрана страница с избираема дължина;

√ Възможност за взаимни партньорства с блогъри и други търговци за оптимизиране на вашия сайт и разпространението му до по-голяма аудитория. Ние се стараем да поддържаме общността, включително по отношение на връзките между нашите търговци!

Ако имате интерес към платформата и възможност да предоставите собствен продуктов dаtafeed или желаете да спонсорирате камапния, свържете се с нас чрез формата за запитване.

Instagram

BoutiqSociall е нов социален начин да откриеш модата, които харесваш онлайн!

about -22

BoutiqSociall е място за споделяне на опит, мнения и снимки на онлайн покупки!

Instagram

BoutiqSociall показва каталог от любимите марки на оригинални цени!

Instagram Instagram

BoutiqSociall вдъхновява и организира промокампании и конкурси!

BSC Общност

влезте в приятелския кръг на шопинг ентусиастите

Очаквайте скоро!

Споделете своята шопинг емоция с BoutiqSociall

Как ви вдъхновява BoutiqSociall, какво означава платформата за вас? Запознахте ли се с други, които споделят вашата страст към онлайн шопинга? Успяхте ли да се срещнете с тях във вашия град, да организирате заедно поръчки, или просто да разходите новите си тоалети на по питие? Разкажете ни за вашия BoutiqSociall.
#MyBoutiqSociallEmotion

Последни публикации в Blogy

Следете ни

Шопинг страсти в снимки

Свободни позиции

търсим хора

В момента няма свободни позиции!